ZONDAG 03 09

VOORMIDDAGBIKERS

Met z’n vieren naar de Muur. Iedereen wist wat er komen zou, dus werd er niet te rap gestart. Tot Asse dan toch, want van bij de eerste glooiing was Kurt naar goeie gewoonte niet te houden. Eddy begint z’n pre-congé vorm alweer terug te krijgen en klampte aan, Kristof en ik kozen ons eigen tempo tot de samensmelting bovenaan elke helling. Kristof had ons gewaarschuwd, het zwaarste lag ná de Muur: de Bosberg, de lange Congoberg, nog een paar klimmekes “achter den hoek” op de kleine plateau en geregeld wat vals plat deden de kilometers doorwegen. Lekker zonnetje en niet meer dan een licht briesje van bij de start, de paar graden extra die we er tegen 11 uur bijkregen maakten het helemaal perfect. Merci voor de fijne rit, er zijn slechter dingen om een zondagmorgen door te komen 🙂

Afstand: 129,7 km

Gem.: 29,3 km/u

Bikers: Kristof, Kurt, Eddy, Gijs

 

NAMIDDAGBIKERS

Het is weer chiro-time dus zijn zondagnamiddagen ideaal om er op uit te trekken. Tom, Cisse en Sam kozen voor een Asse omgekeerd. De perfecte afstand om de chiro-time op te vullen, een biertje achteraf incluis. Goe gereden. Fijn gebabbeld.

Afstand: 66 km

Gem. : 28 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*