DONDERDAG 31 08

Roel had nog 50 hoogtemeters nodig om augustus af te klokken op 8000 stuks, dus voor de zekerheid reden we richting Asse.

Sterk gestart op ‘t plat, maar bij het oplopend stijgingspercentage bleek alleen Prinske over de nodige klimbenen te beschikken. Niels had z’n pistetraining van gisteren nog in de kuiten, voor mij het ideale excuus om mee op’t gemak naar boven te rijden 😉

 

Op den bled mocht Roel ook z’n pompspieren nog eens trainen: de gitzwarte nacht maakte het diepe putteke enkel herkenbaar aan de luid protesterende achterband. Buiten een tiental kijklustige koeien tijdens de pitstop weinig volk op de baan… ‘t weer voorbij die mooie zomer.

 

Afstand: 67,9 km
Gem.: 31,6 km/u
Bikers: Roel DP, Niels, Gijs

Platte: Roel DP +1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*