Donderdag 17 08

Mooi weer, beetje wind, dus met de zon op de bol naar de Lange Jan.
Het duwtje in de rug deed ons van bij de start al vermoeden dat onze windrichting-inschatting alvast niet de beste van ‘t seizoen was. Op de tegenwindse dijken van Wintam tot St-Amands kozen we dan maar een iets lager babbel-tempo met af en toe een intervalleke om de ongemakkelijke stiltes te vullen 🙂
Buiten de gekende vliegbaan richting Steenhuffel waar elke ridderlijke aflossing op kop het tempo omhoog dreef, bleef de snelheid ook windaf op een verstaanbaar niveau wat het uitwisselen van de vakantieverhalen alvast ten goede kwam.

 

Afstand: 65,1 km
Gem.: 33,5 km/u
Bikers: Hans VL, Roel & Roel, Gijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*