Zondag 20 08

Met 2 naar Vremde op iets wat meer weghad van een redelijke najaarsdag dan een grote-vakantie-zondag, maar we hadden dan toch de wind mee. Na het keerpunt mochten de mouwkes uit: het gevecht tegen de herfstbries die ons onverwacht krachtig in’t gezicht blies deed de ochtendkou snel vergeten. Het zeer discutabele “Dien tegenwind kan gene kwa want in’t terugrijden is’t toch allemaal binnendoor” groeide al snel uit tot de running gag van de dag 🙂
Gezellig babbelen werd afgewisseld met beurtelings kopwerk om er de vaart toch wat in te houden, en nadat ook een extra luske tevergeefs bleek om de rugwind terug te vinden gaven we er terrasgewijs de brui aan.

Afstand: 85,1 km
Gem.: 31,1 km/u
Bikers: Koen, Gijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*