Dinsdag 18 07

Langs de dijken richting de Lange Jan, dat was lang geleden.
Tot Ruisbroek waaide de wind veelbelovend in’t voordeel, maar langs ‘t zeekanaal werd Koen al snel afgestraft voor z’n noeste arbeid. De toon had hij wel gezet: er ging gereden worden vandaag 🙂
Na de Rupelbocht blies de wind weer positief van over de Schelde en kon de snelheid wat omhoog. Vlammen was niet nodig, een constant tempo aanhouden volstond op deze mooie zomeravond.
Jan was weer Hoog en Lang als vanouds, aanleiding genoeg voor Kurt om een extra bevoorrading in te roepen bij z’n nonkel. Achter de gesloten poort zou zich een schat aan (vermoedelijk sterk dehydraterende) drank bevinden, maar herhaaldelijk aanbellen bracht ons niet verder dan het aanhoren van een hinnikende hengst. Dan maar weer in’t zadel en onverrichter zake verder richting Merchtem.
De rest van de rit was ‘t losrijden voor Joery met vier bikers in z’n wiel, en zo bolden we mooi binnen de tijdslimiet Blaasveld weer binnen.

Afstand: 64,8 km

Gem.: 33,4 km/u

Bikers: Koen, Van Moer, Joery, Kurt, Gijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*