Zondag 16 07

Met een kleine delegatie werd er gekozen voor de rit van afgelopen donderdag: een 77 kilometer richting ‘Snokkezeel’. Ideaal voor een slome zondagochtend.¬†Een zeer mooi ritje met veel draai- en keerwerk in het begin maar met mooie uitzichten tussen de velden naarmate de kilometers aantikken. Het tempo ging geleidelijk de hoogte in maar bleef binnen de perken. We reden binnen na 77 km tegen 32 gemiddeld. Een echte zondagrit dus die afgesloten werd op het terras van de plezante hoek.

Bikers van dienst: Gijs, Koen, Wim, Joery, Erik, Bob en Sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*