DINSDAG 12 07

Met 4 Bikers stonden we aan de hoek. Geen wolkje aan de lucht en enkel wat regen in het verschiet rond 22 uur, ideaal dus voor een toertje Peizegem. Het tempo zat er vanaf het begin goed in en er werd zeer fijn gereden zonder gesnok en iedereen kwam op kop. Gijs had blijkbaar ‘een segmentje’ geroken op de dijken en stoof ervandoor richting brug van Temse. Hij arriveerde daar iets voor het driekoppige peloton en was daar duidelijk mee in z’n nopjes. 😉 De wolken zaten ons ondertussen op de hielen dus deden we een effortje richting Wintam en trapten gezwind tegen de 40km/u. Op een gegeven moment hadden we blijkbaar een season’s high maar de regen strooide roet in het eten. Voorzichtig in de bochtjes! We reden binnen tegen 33,1 gemiddeld na een 64-tal kilometers. Afsluiten deden we met ne goeien bok in barbok waar Stijn ons nog vergezelde na een dagje ‘in den bouw’ werken.

Bikers van dienst: Hans VL, Peter, Gijs en Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*