zondag 18 06

Het was warm voor een zondag, heet zelfs voor de tijd van’t jaar.

De vaartdijk richting Leuven lag er rustig bij, meer uitnodiging tot een vliegende start hadden Wim en den Donsj (jaja, hij was er bij !) niet nodig en ‘t gemiddelde ging al snel boven de 34.

Richting Oud-Heverlee begon het zonovergoten landschap prachtig te glooien, met af en toe een steigerende kuitenbijter waar we snel overheen walsten om weer van het uitzicht te kunnen genieten.

 

Voor Eddy was dat genieten maar van (relatief) korte duur want na 60km was het over en out. Bonlez kent hij sinds zondag van dal tot kerktoren: de klim na het idyllische dorpje richting Wavre werd meteen ook de laatste voor z’n moegetergde kader. Na wat klunzig gezoek van mezelf zag Stijn het euvel: krak z’n achterbrug in twee! Ik zie het iemand met een normaal wattage nog niet direct doen 😉

 

Nadat we er DVV-assistance-gewijs zeker van waren dat Eddy veilig huiswaards kon keren hervatten we met 6 de rit richting Wavre.

Niemand die er aan gedacht had om, daar in dat schaduwrijke dalletje, onze drinkbussen bij te vullen.

Wanneer eerst Joery en daarna Stijn het tempo richting 40 km/u joegen begonnen er een paar aardig te chambreren.

 

Een laatste langgerekte gezamelijke inspanning langs de Leuvense vaart met lege bidons en legere benen later lonkte het terras.

Verder dan een paar dubbele bestellingen cécémel en cola zijn we niet geraakt. Nog nooit zone lekkere choco gedronken 🙂

 

Met dank aan de triathlon-coach van Dennis en co voor de prachtige rit, en de copains voor weer een onvergetelijke zondagochtend !

 

Afstand: 141,3 km

Gem.: 30,5 km/u

Bikers: Wim V, Koen, Eddy, Joery, Stijn, Donsj, Gijs

 

 

Om 9u was alleen Bob op’t appel, hij heeft er een stevige solorit van gemaakt

 

Afstand: 82,9 km

Gem.: 30,2 km/u

Biker: Solo Bob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*