Dinsdag 13 06

Met z’n 11’en stonden we te blinken aan de Plezante Hoek. Na de nodige felicitaties aan het adres van de winnaars en de smaakmakers van de koers van afgelopen zondag werd er gekozen voor een toertje van Eddy. Laten we het voor de gemakkelijkheid ‘Asse omgekeerd maar dan andersom’ noemen¬†want het¬†ritje bracht ons langs allerlei wegeltjes die we in onze andere ritten anders aansnijden. Een fijn ritje met heel wat bochtenwerk wat soms voor verwarring zorgde tussen links en rechts met wat zenuwachtig gefiets als gevolg. Al bij al een fijn ritje. Goed voor een 70 km aan plus minus 32 gemiddeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*