Donderdag 01 06

Vandaag 13 man aan de start:

– een hoopje ouwe getrouwen,

– 1 zoon

– 2 sympathisanten

 

Bij de start vroeg Peter als zorgzame pa nog om een rustig ritje: Lander mocht net terug sporten na een maand rust met een voetblessure. Van gescheurde pezen of ander mankerend aanhechtingsweefsel was, zeker op de klimmetjes, niet veel te merken.

De volgende generatie staat klaar 😉

 

Op ‘t plat richting windberg bleef de snelheid mooi onder controle, maar eens het asfalt omhoogkrulde werd duidelijk dat er een aantal (getrouwen én sympathisanten) met goeie benen onderweg waren. Na de eerste prik ging het glooiend naar Meise om de Krogstraat op te klimmen. Via de kasseien en de bult van Brussegem naar de baan van Imde waar naar goeie gewoonte alle registers opengetrokken werden. Hergroeperen en rustig weer naar Blowfield. Een verloren bidon en een klein kettingbotsing’kje (vlak voor ‘t redelijk drukbezette terras van Penneke Dop) niet te na gesproken, een incidentloze rit.

 

Schoon weer, schoon parcours, schoon gemiddelde: we zijn weer helemaal opgeladen voor ‘t weekend !

 

Afstand: 57,3 km

Gem.: 32,6 km/u

Bikers: Joery, Wim V, Koen, Kjell, Roel DP, Cisse, Hans VL, Bart, Peter & Lander, Danny, Manu, Gijs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*