dinsdag 17 mei

Het was een warme dag. Tijd dus voor dat rustige ritje. Ahum. We besloten om nog eens de rit langs Peizegem te gaan rijden. Het tempo lag al van in het begin vrij hoog maar iedereen had blijkbaar z’n goeie benen bij want iedereen volgde vlotjes in mekaars wiel. Op de dijken werden dan toch even de duivels ontbonden door Kjell en Dries waardoor er een paar ‘gaatjes’ vielen. Het gemiddelde lag op dat moment rond de 34 km/u. Gelukkig besloot de band van Kristof Van Moer om lucht te verliezen. Het ideale moment voor iedereen om terug op adem te komen en op een rustig tempo naar het Witte Huis te bollen.

Afstand : 62 km

Average : 32,3 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*