donderdag 11 mei

Regen, hagel, donder en bliksem op weg naar den hoek.

Omwille van klimatologische omstandigheden weinig volk te bespeuren…
Maar als het nog regent in Blaasveld, druppelt het blijkbaar al in Tisselt, en in de thuisbasis van Roel begon het al op te klaren. Samensmelting aan de brug en wij op weg, richting ongeveer ZZO tegen de wind in.
Al ‘t water was gevallen, het zonneke zorgde voor een aangename temperatuur en een briesje hielp tegen oververhitting in onze regentenue. Gelukkig bleek Roel na Namur over een stel superbenen te beschikken, want na de segmentenjacht van dinsdag zat er bij mij niet veel meer op. Strava-glorie op ‘t fietspad naar Ramsdonk zal voor de volgende keer zijn, sorry compadre 😉
Achter Meise en een stuk Asse omgekeerd ontbrak er wat lucht in Roel z’n achterband. Lastig dat die ventielen van reservetubes altijd zo kort zijn, dus de leegloper weer op z’n plaats en langs de kortste weg naar huis.
De afwezigen hadden ongelijk, ‘t was een fijn fietsweertje met veel zuurstof in de lucht. Dankzij Roel z’n kopwerk toch nog tegen een mooi gemiddelde binnengerold.
Afstand: 63,7
Gem.: 31,3
Bikers: Roel DP, Gijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*