dinsdag 09 05

Hieronder vinden jullie het verslag van de dinsdagrit. Maar lezen hoeft niet aangezien Kjell  de KOM heeft afgesnoept zonder daar veel over op te scheppen. 🙂

Hierbij toch nog het verslag:

Starten met 14 bikers en sympathisanten die er zin in hebben, daar zit muziek in (met dank aan Koen voor de telling).

Omdat de rit van vorige donderdag “door omstandigheden niet geheel volgens plan verliep” kreeg ik vanavond een herkansing: Lier – Bonheiden langs de fietsstraat. Tijdens de verkenning zaterdagmorgen was al duidelijk dat hier een paar strava-segmenten op het BlowfieldBikerslijf geschreven zijn. Met tijdrijders Mathias en Wim erbij wordt dat haalbaar, met een stel bikers met goesting en superbenen zelfs a walk in the park!
Met vlotte overnames trotseerden we de snedige kopwind richting Lier, net voor Walem gezwind geassisteerd door een 12-jarig talent. Knap hoe die zich mee vooraan kwam plaatsen.
De meanderende Netedijk werd door Bert geherkwalificeerd in racebaan: tegen net geen 40km/u gemiddeld trok hij de volle 6 km. In Beerzel juist linksaf slaan en je krijgt een heel ander parcours dan die saaie hoofdbaan van vorige week. Na de Beerzelberg (was die vroeger niet hoger?) tijd voor de eerste Strava-attack: 1,6 km rechtdoor knallen op de Vogelstraat (check!). Hergroeperen, en op naar het volgende rechte stuk. De Oude Baan van Peulis tot Pasbrug staat sinds gisteren op naam van ene Kristof Van Moer, met in de top 10 nog een paar bekenden 🙂
Na de segmentenkoers bolden we redelijk rustig verder naar Blaasveld, om de 66 km net onder de 2 uur af te werken. Kudo’s en een bank vooruit voor de sympathieke Ben en Filip: sterke prestatie “om ne keer te testen in groep”
We moeten niet altijd knallen, maar af en toe zo’n rit op tempo, dat zet de longen open.
Merci allemaal voor ‘t teamwerk !
Afstand: 66 Km
Gem.: 33,4 Km/u
Bikers: Joery, Mathias, Wim DB, Cisse (en sympathisanten), Besselt, Frank, Kristof, Roel P, Kjell, Bert, Koen, Gijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*