zondag 30 maart

Bambrugge it was.¬†Met 5 Blowfield Bikers. De dag voor het feest van de arbeid besloten we om onze benen aan het werk te zetten en dus trapten we goed door. Amai, hoe goed zaten die benen zeg! Ok, de wind was wel serieus in ons voordeel en dat merkten we. Enfin, dat merkten we toen we in Bambrugge draaiden en de wind recht in ons gezicht blies. Met 5 is er niet veel plaats om je te verstoppen en dus deed iedereen z’n duit in het zakje. Tom tastte iets te diep in dat zakje en na een 85km was de pijp zo goed als uit. Maar zoals het clubcredo voorschrijft¬†‘samen uit, samen thuis’ namen we Tom mee in ons wiel en arriveerden we na een 100-tal kilometers aan het hofke. Goed gereden allemaal.

Average : 29,5 km/u

Distance: 99,9 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*