donderdag 20 04

Met den Hans als gids hebben we een rit richting Meise gereden. De start wat anders dan normaal, herkenbare straten en kruispunten maar dan allemaal aangesneden vanuit een andere richting. Het tempo was goed en na wat heuveltjes ging het richting Hombeek om daar de dijk op te schieten tot in Klein-Willebroek. En schieten is het juiste woord. De eersten band raakte den asfalt van den dijk en de teller ging vlot naar de 40 km/u. Nadat het zot er wat af was werd er weer goed tempo gezet richting de Plezante Hoek. Alles bij elkaar goed voor 59 km tegen 31,4 km/u. Bikers van dienst : Hans,Joery,Eddy, Gijs, Prinske (Roel ) en Wim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*