dinsdag 11 04

Dinsdagavond en mooi weer, dat betekent dat er geknald zal worden. Met 14 bikers werd er koers (en neem dat gerust letterlijk) gezet naar de windberg (niet de echte naam) in Vilvoorde. De weg er naartoe leidt via Kapelle om dan via de vaart te arriveren aan een vervelend bultje naast het militair hospitaal. Er lag ‘snee’ op van in ‘t begin. Rustig aan een ritje starten zit er tegenwoordig duidelijk niet meer in. Na een opwarming van een minuut of 5 ging de kilometerteller al snel richting de 38 Ă  39. Bergop daalde de snelheid gelukkig wel eventjes 😉 Na de nodige heuveltjes arriveerden we traditiegewijs aan de baan van Imde. De ideale baan om alles eens uit de kast te halen. Bam! 55 km/u en dan ben ik gestopt met naar m’n tellertje te kijken. Nog eventjes een klein omweggetje via de dijk van de vaart om aan de nodige kilometers te komen en klaar was kees. Goed gereden mannen.

distance : 52 km

average : 31,7 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*