Dinsdag 30 08

De zotte Gijs –rit

De rit vertrok richting Lier langs de dijken om dan via de kleine Nete richting Berlaar te fietsen. Van in het begin werd een stevig tempo aangehouden en naast de Nete deden we daar nog een schepje bovenop. Dan richting Putte, Bonheiden om langs de fietstraat terug Blowfield binnen te rijden. Met dank aan de (grotendeels) kopman van dienst Gijs die af en toe ook wel eens graag flirt met blinde afgesneden bochten en auto’s. :-s

Bikers: Gijs, Koen, Stef, Van Moer, Bart

Km: 70km

Speed: 32,3 km/h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*