dinsdag 16 08 SEASON’S HIGH

Het was een warme dag en dat betekent meestal┬áveel Blowfield Bikers aan de start. Met z’n 11’en vertrokken we voor een recupritje ‘dijken’. Het recupritje ontaardde echter al snel tot een knalritje. Iedereen had blijkbaar zin om te knallen en dat deden we dan ook. Op een gegeven moment hadden we een gemiddelde van 34,9km/u! Iedereen volgde goed en kwam op kop. En that’s the spirit: trappen verdoemme! Het was een superrit die werd afgesloten op het terras van ‘t Withuis met een heleboel gerstenat. Voor herhaling vatbaar. Maar niet elke keer. : )

Distance 72km

Average 34km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*