Dinsdag 12 7 en donderdag 14 7

Vele bikers zaten in betere oorden denk ik (of sommigen hadden schrik van een wolk?). 2 dagen waren we dan ook maar met 2 aan de plezante hoek. Dinsdag deden we even een plaspauze en wie kwam daar aan? Le machine Roel. We volgden Roel zijn ritje(leuk trouwens) tegen een Transalpbenen tempo! Jawadde! Goed voor 52km aan 32gem (klopt dat Cisse want weet het niet meer goed…) Donderdag idem dito ritje aan een wat lager tempo. Zo konden we de opbouw van Tomorrowland wat bekijken?.

52km aan 29 gem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*