Dinsdag 14 06

Vandaag gingen we even ‘los’ rijden. Dat werd dan ‘total loss’ eigenlijk 😉 Het begon kalmpjes maar het ging al snel sneller. Van Londerzeel naar de leirekesroute en zo naar de Lange Jan. Die dopen we vanaf nu Snelle Jan by the way. We reden naar de dijken en begonnen te vliegen. In het wiel van een onbekende die waarschijnlijk dacht dat hij ons los gereden had toen Joeri een platte band kreeg. Na het vervangen van de band kwamen we al snel terug in ons snelle tempo en sjeesden we naar het Witte Huis. Allemaal goed voor 63 km tegen 32,3 gemiddeld. Alstublieft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*