Dinsdag 24 05

Er stond een heleboel volk aan ‘den hoek’. En for old time’s sake vetrokken we voor een ritje Steenhuffel – Bornem – Blaasveld. Er stond een felle wind maar gelukkig hadden we hem eerst een paar kilometer in de rug. We trokken naar Kapelle en namen de nieuwe ‘fietsostrade van Bart’. Het noodlot sloeg echter al vrij vroeg toe voor Kjell. Kettingbreuk en over en sluiten. Nadat we ons ervan vergewisten dat hij thuisraakte trokken we verder. Als een stoomtrein mag ik wel zeggen. Het ging hard – en chapeau voor Lander die na een jaartje niet meer te fietsen toch bleef aansluiten. Het bleef even hard gaan op de dijken en daar brak het peloton in 2. Of drie. De rekker was geknapt voor sommigen maar we kwamen wel allemaal samen thuis – of beter samen aan het Witte Huis – waar we klonken op de verjaardag van Stefan. Schol!

33 km/u over 57 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*