Zondag 22 05

De weermannen voorspelden code geel. Maar dat hield de Bikers van vandaag niet tegen. We reden richting Vremde. Wind mee langs den dijk. Vlotjes dus. Maar na het keerpunt blies de wind wat tegen. Stef stak af en toe eens een cartouche. Maar voor de rest werd er een constante gereden. Even dachten we zelfs droog binnen te komen, maar in Heindonk hadden we prijs. Ne goeien dres noemen ze dat. Nadien even ene gaan drinken of… Ook nog nen tweede, want het begon wel heel hard te regenen…

Bikers; Tom, Stef, Wim, Koen.
Afstand; 77 Km.
Gem. 31 Km/ u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*