Donderdag 19 05

Goe weer en wind tegen,
de ideale avond om er nog eens tegenaan te gaan.
Dat had iedereen goed begrepen. Zo vertrokken we richting Vilvoorde om daar al een hellingske mee te pikken.
Michel gidste ons na deze helling even rond de wegenwerken, om via een klein tunnelke naar de windberg te rijden?
Klein wist je datje;  wist je dat je van boven op deze berg de Sint Rombouts toren kan zien staan? Bij deze dus. Als ge boven komt en nog geen zwarte plekken voor uw ogen hebt, draai uw hoofd dan naar rechts en geniet eens van dit uitzicht.
Soit, we reden dus aan een stevig tempo verder en besloten om er nog een luske van de Merkx bij te pakken.
Nog wat hellingskes en kassei voor de liefhebbers onder ons.  Op de helling in Meise plaatste Tom een stevige versnelling… om zich dan links te parkeren? Doorgaan Tom! Mijn remblokken staan nog steeds warm!
Op de baan van Impde besloten Joery en Dennis om van in het begin een demarrage te plaatsen. Ineens der patat op dus en ikke te laat om dat gat nog toe te rijden. Halfweg de baan van Impde waren we nog met 2 Bikers in de achtervolging. Samen met Bart draaide het goed, zodat niemand te lang kop moest doen.
Jammer dat de baan op was, want we hadden dat gat zeker dichtgeredenEmojiEmoji. Nog even knallen richting Ramsdonck en Blowfield om dan ne goeie te gaan drinken in den Hoek.

Fun, fun, fun.

Bikers; Joery, Dennis, Bart, Cisse, Stef, Raf, Tom, Koen
Afstand; 58 Km.
Gem.; 32.7 Km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*