Donderdag 13 05

Knalleuh! Dat was blijkbaar het woord van de dag. En er werd serieus geknald… Het begin van de rit ging lekker zachtjes. Tot de dijken kwamen… Hier werden de stalen rossen serieus aangepord en ging de snelheid niet veel onder de 40. Het was heavy en hier en daar moest een biker even z’n tong uit z’n derailleur halen. Van zodra dit gebeurd was, ging het naar de Lange Jan – vals plat eigenlijk – om dan via Merchtem naar Steenhuffel te vliegen. En vliegen werd er gedaan. Iemand besloot om op kop naar de 50 te trekken en hoger. Eerlijk, ik dacht dat m’n fiets die snelheden alleen maar bergaf kon behalen 😉 Soit, het was een fijn ritje. Het gemiddelde daalde op het einde naar 33,7 km/u omwille van een straat die opgebroken was. Spijtig. Die season’s high lag nochtans in het vizier. 65 km in totaal by the way.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*