dinsdag 11 05

Het weer zag er slecht uit. Dreigende wolken hielden een heleboel Blowfield Bikers thuis maar de afwezigen hadden deze keer serieus ongelijk. We kozen voor een tochtje richting Asbeek met een paar helingskes in. Sam werd opgepikt ergens onderweg naar Londerzeel en dan ging het in een snelle ruk naar de heuveltjes van Asse. De Koereit deed weer pijn zoals altijd. De helling daarop nog harder en degenen die erop volgden nog meer. 😉 Er werd serieus doorgepeerd met 5 man. Allemaal goed voor 70 km aan 30,5 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*