Donderdag 31 09

De eerste officiële donderdagrit werd afgetrapt met… 3 man. De rest was op skiverlof, naar de kust of spaarde gewoon z’n benen voor De Ronde van zondag aanstaande. Peter, Stijn en Sam waagden zich dan maar aan een klassiek dijkenritje met een Bosbergje erbij. Het tempo lag zoals het moet liggen aan het begin van het seizoen: niet te rap en niet te traag. Er werd mooi afgewisseld op kop en na 47 km werd de velo dan ook alweer tegen de gevel van De Plezante Hoek gezet. Achter de gevel zaten een paar Blowfield Bikers en een jarige Cisse al pintjes te hijsen op de openingsdrink. Het werd een toffe avond 🙂

Distance : 47 km

Average : 30,1 km/u

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*