13 09

Vandaag was het droog (he Sam?).
Ge moet uw dagen weten te kiezen he.
Eerst waren we van plan om naar Scherpenheuvel te rijden, maar omdat Dennis nog een nieuwe rit richting Overijse op zijn GPS had staan zijn we die richting uitgereden. De eerste 35 Km ging het er gemoedelijk aan toe, we hebben eens een klappeke kunnen doen onderweg. Maar, als de heuveltjes daar zijn, dan worden we wakker en schakelen we een versnelling hoger.
Hellingskes genoeg en… een alternatief klimmeke voor de Smijsberg, met een max. percentage van 15%, een goeike.
Joery wou nog even meedoen in het klassement voor de platte en besloot 2x plat te rijden in één rit. Gelukkig werden de bandenwissels tegen een snel tempo afgehandeld.
Dennis was even het noorden kwijt en zijne GPS ook. Maar, geen nood. Raf en Stef navigeerden ons perfect terug richting Blaasveld. Kurt wou op tijd thuis zijn en plaatste nog een versnellingske bij, het tellerke ging weer vlot richting de 40Km/u. Niet van de poes, als ge ni gewoon zijt om met de Bikers mee te rijden. In Hombeek waren er een paar een beetje choco. Maar; ‘samen uit, samen thuis’. We minderden het tempo tot 35 Km/u en iedereen bereikte terug de thuishaven.
In den Hoek hadden we vandaag belegde broodjes verdient. Dik in orde zou ik zeggen.

Broodjes

Bikers; Erik, Raf, Dennis, Kurt, Joery, Stef, Koen en twee gasten die eens een rit met ons wilden meerijden.

Afstand; 120 Km
Gem.; 30.5 Km/u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*