30 08

Een Joery die maar niet van zijn vormpeil afgeraakt, een Kristof die nog snel een andere velg moest leggen, koen en Wim die net terug waren van een weekje Vogezen, Stefke die een als basis voor de rit van vandaag de avalon tocht van gisteren bewerkte en veel zon.

 

8h30 iedereen op post, toch bijna iedereen, de laatste sloot aan om 8;39 . klaar voor een nieuwe tocht. En wat voor eentje…

Een kruising tussen de ritten Buggenhout, Asse, Schepdaal en Mercx leidde ons na 108 km terug naar de plezante hoek.

 

Glooiend en kronkelend door Pajottenland, tegenliggers die de Bianchi reden, Mtb rijders die uit het niets pijltjes van “Grinta volgden”, gladde nieuw aangelegde stukjes tarmac, putten op andere plaatsen.

 

Kortom een route, mits hele kleine aanpassing, waarover we het unaniem eens zijn dat ze voor herhaling vatbaar is. … Misschien zelfs in de winter.

De drank in plezante hoek was een welverdiende afsluiter van zomerse zondagsrit.

 

108km à 29,3 (maar ik denk dat de rest van het gezelschap een hoger gemiddelde heeft, bruggen en hellingskes zijn mijn sterkste punt niet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*