dinsdag 19 08

Er stond veel volk aan de hoek. Met een man of 10 kozen we voor de Bosstraat met wat dijken. Dat was lang geleden en we hadden trouwens zin om te knallen. En knallen werd er gedaan.¬†Iedereen kweet zich van z’n kopman-taak en er werd goed afgewisseld. Op een gegeven moment werd er wat zottekes gedaan met een constante van tegen de 48km/u maar iedereen volgde lekker. Nog even binnendoor naar Blaasveld en de welverdiende pint kon binnengegoten worden. Schol.

distance : 50 km

average : 32,3 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*