dinsdag 26 05

De fiets microbe is talrijk aanwezig bij de Bikers, er kwam een talrijke groep opdagen om er een fantastische rit van te maken. De microbe is zelfs tot bij Dries V. geraakt. Welkom terug Dries.

De meeste Bikers hadden het voorbije weekend een koerske achter de rug.

Losrijden was dus de boodschap. Of, toch niet? Er zat veel wind, maar dat belette ons niet om er een stevig tempo op na te houden. We reden richting St. Amands en vervolgens naar Buggenhout. Een spurt naar boven op de Lange Jan om vervolgens af te zakken naar de baan die richting Steenhuffel gaat. Ja, die baan, waar je soms 50Km/u of meer kan rijden.

Maar, niet dus. Wind dik op den appel. Ikke slecht gepositioneerd in 2e positie en de Kurt die zijn eigen is ging leegrijden met de wind op kop. Dan voelt je de bui al aankomen. De volgende die zich keverendraad mocht rijden was ik.

40 Km/u en wind op de kop en vals plat naar boven. Ik heb al betere momenten gekend.

Vervolgens komt dan het moment waarop het peleton het even komt overnemen, getrokken door de Joery tegen 45 Km/u. Serieus krabben om dan terug mee in da wiel te geraken zenne. Van Steenhuffel ging het over Londerzeel terug naar Blowfield.

Ook Dries V. kon verbazend goed mee (talent zeker?)

 

 

Afstand: 64 Km

Gem. 32.6 Km/u (losrijden dus)

 

Bikers: Joery, Kurt, Kjell, Dries DC, Dries V, Bart, Erik, Peter, Bert, Koen, Hans en 2 volleyballers die hun conditie kwamen beproeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*