12 04 (Scherpenheuvel)

Aaaaaaaah, zondag uitslaapdag! Of toch bijna, want de Blowfield Bikers haalden deze keer pas om 9 uur de carbonnen rossen van stal. Een zaligheid die iedereen wel kon pruimen. Ja toch hé Koen? 😉

IMG_1582

De tocht ging richting Scherpenheuvel via een ritje dat de Cisse enkele weken geleden met z’n surprise mi-o tevoorschijn had getoverd. De heentocht was zalig, beetje wind van opzij, af en toe in de rug en zeer weinig op kop. Zo hoort het. We waren dan ook op een wip in Scherpenheuvel en keerden ginder onze velo’s al snel weer richting Blaasveld. We namen afscheid van het pelgrimsdorp bij uitstek en hoopten dat de windgod(en) ons gunstig gezind gingen zijn. Niets was echter waar. We zullen het maar wijten aan het feit dat we geen kaarsje gebrand hebben of geen kruisteken maakten maar g*dverdomme wat ‘n wind bij het terugkeren zeg. We namen allemaal een stukje kop voor onze rekening en namen Tom op sleeptouw die z’n eerste ritje na z’n blessure nog lang zal heugen. Allemaal goed voor 116km aan 28,5km/u gemiddeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*