Dinsdag 16 09

Met 6 Bikers trokken we op gang. Enfin, op gang, na ongeveer 0,5km hadden we al een platte band aan ons been (Joeri). Hij respecteerde ons statuten volledig en na ongeveer 3 minuten waren we al weer weg. We trokken goed door richting Vilvoorde via allerlei binnenwegjes die Koen had uitgestippeld. Nog even de windberg meepakken om dan met een verschroeiend tempo de baan van Imde te doen. Het was een goeke met een afsluiter in café ‘de statie’. Ook plezant 🙂

Distance : 52km

Average : 33,2km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*