Dinsdag 06 08

Vandaag stonden er 6 blowfield bikers aan de start van de dinsdagrit. Net genoeg om eens goed door te peren naar Steenhuffel (via ’t begin van die ene rit naar Peizegem hé Koen) om daar af te draaien richting Wintam en Bornem. Het was alweer enkele maanden geleden dat we dit ritje nog gedaan hadden maar de wegenwerken zijn nog steeds niet voorbij. Dat hebben we mogen ondervinden door ongeveer een kilometer over een opgebroken straat te slalommen. Gelukkig geen platte banden of valpartijen… Daarna kwamen we op de dijk richting Wintam terecht en weet ik nergens meer van. Alleen dat ik nog nooit zo snel over de dijken geknald ben (bewijs op Strava), en dat de Roel een schoon achterwiel heeft. Het was weer een fijne rit die afgesloten werd op het terras van ’t Wit Huis.

Distance 54km

Average 32,6 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*