Zondag 04 08

kennaugh-81

De ochtendstond heeft goud in de mond. Zeker als het mooi weer is en als we kunnen gaan bollen. We besloten om richting Schepdaal te rijden om onze klimbenen wat te trainen op de heuveltjes ginder. Met zโ€™n 6โ€™en werd er vanaf het begin al serieus tempo gemaakt, ook al was den deze (Sam) eerder voorbereid op een rustig ritje. Och ja, even op de tanden bijten, aanklampen en dan een beetje sterven in een wiel is ook een manier om een zondagochtend te beleven ๐Ÿ˜‰ We maalden exact 90 km af tegen een fiks gemiddelde van 31,9 km/u. Daarna bekwamen we op het terras van De Plezante Hoek. Er was zelfs animatie voorzien deze keer: een nieuwbakken wielertoerist uit Beveren met bandenpech. Lacheuh! Die mogen ze nog inhuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*