zondag 29 06

Vanmorgen hadden het er enkelen lastig om uit hun bed te komen blijkbaar, ook al hadden ze bevestigd voor een ritje 😉

Kleine opmerking van de voorzitter: het was dus wel Clouseau op kanaalfeesten hé. En zoals je weet ben ik daar enorme fan van dus moest ik wel tot het einde blijven 😉

foto-9

Uiteindelijk stonden er toch 5 bikers op post deze morgend DennisM, Joeri, Van Moer, Erik en dan onze amigo uit Heindonk wie zijn naam mij weer even ontsnapt, excuus. We vertrokken voor een ritje richting Heverlee, met als hoogtepunt een helling van (1)500M à 17%!!!, een schoontje. We reden vervolgens verder over Neerijse, Overijse, waar het nog lekker “glooiend” was, op terug aan te pikken op de Leuvense vaart. Daar had de Joeri er nog niet genoeg van er werd er rustig tegen 37km/u wind op kop getrapt richting huis. Goed alles samen voor 105km à31,5km/u met dank aan Dennis en Joeri voor het Kopwerk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*