Zondag 22 06

Met mooi weer en 6 bikers van dienst (Cisse, Koen,Bart, Erik, Peter en Wim) werd besloten om richting Aalst te trekken. Niet te hard want den Erik zat nog vol melkzuur. Het ging niet superhard onderweg maar het viel ook nooit echt stil. Iedereen deed zijn kilometers op kop, allez in het begin toch, daarna bleven voornamelijk Koen en ikzelf nog over om de wind te trotseren. Een leuke trip en een goei verfrissing achteraf op het terras. Al bij al goed voor 102 km tegen 31km/u.  Oh ja en voor de statistieken: ik (wim) ben thuisgekomen met 2 platte banden achter mijn naam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*