dinsdagrit 03 06

Het was een hele dag kantje boordje: om 17 uur regen in bxl, om 17u30 regen in Battel en om 18u regen in St. Amands… Gelukkig was er geen regen in Blaasveld om 19u30. En weg waren we dus voor een ritje naar Steenhuffel, Oppuurs, De Weert, Wintam en Back home. Het was er aan te merken dat het aanstaande zondag Koers is want er werd heel wat gespaard door heel wat personen. Photo-6Kurt volgt blijkbaar een zeer speciaal trainigsschema en kwam geen enkele keer (O dus) aan de kop. Dries DK verschool zich een hele rit vanachter in het peloton. Hij prikte 1 keer, op de dijk van Wintam naar Ruisbroek… Er werd serieus geknald. 33,1 km/u average. da’s een goeke, zeker als je weet dat ook de voltallige groep B meereed 😉 De afstand bedroeg 57 km. Ideaal voor een dinsdagavond. Oh ja, Dries mengt zich ook plots in de strijd voor de platte from blowfield. Hij reed lek met z’n nieuwe Zipp wieltjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*