Dinsdag 13 05

Vandaag stonden er 13 Blowfield Bikers en aan de Plezante Hoek waaronder 1 nieuw lid: Bart. Het was direct een mooie vuurdoop want er werd geopteerd voor een ritje naar Grimbergen met twee klimmetjes én de baan van Imde. 240001_Rapha_R18_F32 Al bij al viel het tempo nog mee maar toch werd er duchtig doorgetrokken op de baan van Imde. “Ah, dit is dus de vliegbaan…’ zei Bart. Er viel niemand plat, er reed niemand het decor in en het was mooi weer. Ideaal dus voor een dinsdagavond.

 

distance : 50 km

average : 30,9 km/u

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*