Zondag 05 05

Vandaag werd er gekozen om het goede doel te steunen met de pedalen. Er werd afgezakt naar Hombeek waar de tourtocht, georganiseerd door ‘Ucom2bike’, vertrok. 7 Blowfield Bikers waren klaar om hun goed hart en hun goede benen te laten zien. De rit bracht ons via Eppegem en Meise tot in Asse en kruiste af en toe enkele gekende wegen van de Blowfield Bikers maar dan anders. Zo kwamen er enkele ‘usual suspects’ in voor (de windberg, koereit, mercx-bergjes) die omgekeerd beklommen werden. Ook eens fijn!

foto-7

Het tempo was ook ideaal trouwens voor een zondagochtend. Niet te rap op de tussenstukken maar op de bergjes werd er al eens goed doorgetrokken. Een fijne rit die zeker voor herhaling vatbaar is. Op een zondagmorgen ergens in de toekomst. Na de rit nuttigden we een welverdiende ‘soixante-neuf’ van Brouwerij ‘Vossen met de Meynen.’

Ook voor herhaling vatbaar!

Distance : 110 km

Average : 29km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*