Zondag 27 04

Slechts 3 Blowfield Bikers stonden paraat aan de plezante hoek deze zondag. Er waren er enkelen geveld door ziekte, enkelen verkozen de 10 Miles en weer enkele anderen hadden dan weer het flauwste excuus aller tijden. Ze hadden de dag ervoor een luttele 279 km gereden in Luik Bastenaken Luik 😉 Screen Shot 2014-04-28 at 11.35.39Tom, Sam en verloren zoon Joeri trokken dan maar naar Leuven via binnenbaantjes. Er werd lustig doorgetrokken op de bergjes, ook door Joeri die al goed voor de dag kwam voor z’n eerste keer. Op de terugweg kwamen we Roel nog tegen die even z’n beentjes aan het ‘losfietsen’ was na z’n prestatie van de dag ervoor. Goed bezig!

Distance : 80 km

Average : 30 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*