Donderdag 24 04

De Blowfielders stonden alweer te popelen om de pedalen te strekken. Peter moest die eerst nog wel op z’n fiets zetten 😉 Maar eens dat gebeurd was, kon er een serieuze snok aan gegeven worden. De rit bracht ons via Wintam, naar Sint-Amands en Opdorp om dan terug te keren naar ons eigen Blowfield. foto-5Op de dijken werd er aan een snedig tempo tegen de wind gereden tot Peter besloot om een aanval te plegen op het klassement van ‘de platte from Blowfield’. Bert schoot te hulp en na een vijftal minuutjes kon er opnieuw gejaagd worden op het jaagpad. Allemaal goed voor 54 km tegen 33,1 km/u gemiddeld. Yep, het was een rappe rit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*