Donderdag 15 04

images

Vandaag waren er 5 Bikers op post. Kurt S, Kjell, Besselt, Tom en Koen. De rit ging richting Grimbergen. Jawel hoor met de Windberg als favoriet. De cadans van Kjell en Kurt gaat precies steeds sneller, klein trappen is de tendens geworden. Geen tegenslagen of platte banden vandaag en den Besselt die toch al goed kon volgen vandaag. We waren op tijd binnen en konden nog ene gaan drinken in den Hoek om af te sluiten. Altijd leuk om nog eens na te praten over de rit, of over de verder fietsplannen.

Afstand: 48 Km

Gemiddelde: 31.8 Km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*