Dinsdagrit 24 09

stock-footage-the-sun-slowly-goes-down-over-the-port-and-wind-turbine-in-knokke-belgium

 

Indian Summer? Nee, maar wel een fijne avond om een ritje te maken. Met z’n vieren (kurt, dennis, wim & sam) trokken we naar Meise voor wat gekend staat als de winterrit. Een kwartiertje na vertrek waren we getuigen van een mooie zonsondergang. 2 minuten later was het echter donker :(.¬†We reden dan maar verder op gevoel. Een gevoel dat blijkbaar niet aan mij (sam) besteed is. Ik ging dan ook bijna onderuit in een bochtje in Meise op een hoopje kiezelsteentjes. Daarna bleef het tempo serieus hoog en vlogen we door het donker opnieuw naar Blaasveld.

distance : 42 km

average : 32,5 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*