RCCM tijdrit

IMG_0007

 

Met 6 Blowfield Bikers en 1 verloren zoon (Tim Somers) die z’n fiets opnieuw vanonder het stof had gehaald, trokken we naar Battenbroek waar de eerste tijdritten van de RCCM zouden doorgaan. De opkomst was magertjes maar dat kon de fun of de adrenaline niet drukken. Na een opwarmingsronde was het zover… Het eerste team (raf, tim, gert & sam) vertrok als tweede. Na 500 meter hield Tim het voor bekeken. In tegenstelling tot z’n fiets had hij z’n fysiek niet vanonder het stof gehaald 🙂 Na 1 ronde was er 1″ seconde verschil met de tweede groep Blowfield Bikers (Kurt, Stef, Dennis). Groep 1 trok serieus door maar moest na 500 meter in ronde 2 nog een teamgenoot laten gaan (Sam = Platten Tuub). Dit zorgde voor wat getreuzel en getalm waardoor de verschroeiende cadans even onderbroken werd. Gert en Raf besloten toch maar door te rijden met hun tweetjes. Groep 2 daarentegen was nog steeds voltallig en wisselde mekaar perfect af aan de kop. Allemaal goed voor een verschil van 10″ in het voordeel van Kurt en co. Proficiat mannen. Volgend jaar revanche?

Alles bij elkaar toch 66 km gereden.

 

IMG_0033 IMG_0014 IMG_0011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*