Donderdagrit 05 09 a.k.a de dag dat Koen de handdoek in de ring gooide

a0178-000017

Om 19u30 stond iedereen op post om te vertrekken voor een heet nazomersritje. Wat zeg ik iedereen? Neen, Koen was in de verste verten niet te bespeuren. Zelfs wachten tot 19u40 haalde niets uit. We bestempelden deze dag dan ook als de dag dat Koen de handdoek in de ring gooide… Volgend jaar komt er een nieuwe kans Koen 😉 We vertrokken dan maar zonder de runner-up in de King-rangschikking richting Meise waar we het Merckx ritje afmaalden tegen een gezapig tempo. Maar op de baan van Imde spurtte Kjell er toch als een gek vandoor. Niemand had echter zin om het gat dicht te rijden en dus werd 50 meter al vlug 100 meter. Kurt S,  trouwens een nieuw lid sinds deze week 😉 smeet zich dan maar volledig en reed het gat dicht met alle BB’s in z’n wiel.

 

Distance : 40 km (is dat wel de moeite om buiten te komen?)

Average : 31,3 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*