Dinsdagrit 03 09

Lier_Zimmertoren

 

Lierke plezierke zeggen ze. En ja hoor, er werd een tempootje van 28 km/u opgelegd door Dries en Peter. 2 kilometer verder was het hek echter al van de dam. Van Moer flitste voorbij, gevolgd door Tom (die nochtans niet mee vertrok aan het hofke). Vervolgens ging het snel tot zeer snel op de dijken. Tot Walem. Daar strooide een wegomlegging roet in het gemiddelde. We namen dan maar de fiets op de schouders en schuurden ons langs een bulldozer en een berg stenen om vervolgens opnieuw het tempo op te drijven tot een kleine 40 km/u. Lier flitste voorbij en we keerden om. De duisternis in. We arriveerden ‘op den tast’ tot bij Adeline met 48,5 km in de benen en 32 km/u gemiddeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*