Donderdagrit 01 08

200294545-001

Pfioew. Het was een hete donderdagavond. Stilstaan aan ‘onze hoek’ was al een inspanning op zich. Er werd gekozen voor een ritje richting Peizegem van 64 km. Ideaal voor zo’n warme dag. Er werd niet al te hard doorgetrokken in het begin wat iedereen op prijs stelde. Na een twintigtal kilometers hadden we de obligatoire ‘platten tube’ op de plaats waar we al een aantal platten banden hebben gehad. Ofwel ziet er iemand ons daar niet graag ofwel komt de Gordel daar langs en liggen er nog een aantal verdwaalde punaises. Deze keer was Cisse de gelukkige. En hij stak zelfs een bandje zonder z’n remblokken kwijt te spelen! Straf hé Van Moer? Daarna ging het als een sneltrein naar Sint-Amands om vervolgens rustig door het centrum te rijden zoals het de hoffelijkheidscode betaamt. Nog even doortrekken naar Wintam en klaar was alweer kees.

Distance : 64 km

Average : 33 km/u

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*