Donderdagrit 18 07

Tour-de-France-Retro

 

Holy Shit. Wat was het warm vandaag! We hadden gewoon onmiddellijk voor een terrasje kunnen kiezen maar we verkozen toch eerst even de benen te strekken. En hoe! We reden de Grimbergenrit mét een detour langs de Merckx-hellingen. Veel bergop dus. En een snel parcours. Het begon allemaal tegen een redelijk tempo met hier en daar de obligatoire versnelling. Vooral bergop dan. Maar blijkbaar speelde de temperatuur toch parten want we kwamen zelfs niet aan ons gemiddelde van dinsdag. Toegegeven, dinsdag was lé-gen-da-risch. Zo legendarisch dat ik (Sam) en Wim het melkzuur nog steeds voelden in onze benen. Gelukkig weerhield dit er ons niet van om op de baan van Imde eens lekker door te trekken. Het was fijn. En warm. We maalden 55 km af tegen 31,5 km/u. Voor sommigen was het een zzzzzeer zzzzzwaar ritje…

Rm90bzAyNDkuanBn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*