Dinsdag 04 06

184423_10151473992978549_1495685253_n

 

 

Zomer! Of toch bijna… Alleszins, het zijn de langste dagen van het jaar en dus besloten we om koers te zetten naar Asse en een stukje Pajottenland. Het tempo lag al behoorlijk hoog van aan de start. Groep B besloot dan ook wijselijk om af te haken na een 20-tal km. De rit bracht ons naar Asbeek waar we de Putberg links lieten liggen en kozen voor een route die de Kjell in z’n hoofd had. Spijtig genoeg kwamen we terecht in enkele werken in uitvoering. het duurde dan ook niet lang of Stef reed plat en diende vervolgens ook enkele werken in uitvoering te brengen. We trokken verder naar Asse en reden opnieuw huiswaarts. Er werd nog eens flink doorgetrokken maar dat werden zowel de benen van Dries DK als de band van Kurt S fataal. Een ritje dat voor herhaling vatbaar is.

distance : 75 km

average : 31 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*