Donderdag 02 05

Vandaag reden Groep A en Groep B (Dries) samen. Het werd een fijn ritje aan een fijn tempo. Het ging redelijk vooruit richting Kapelle om dan een versnelling hoger te schakelen richting Vilvoorde. Daar lag de Windberg (of hoe heet die 10 percenter daar?) die even voor een schifting zorgde. Als de groep terug bij mekaar kwam was het alweer tijd om de baan van Imde onder handen te nemen. Een klassieker die steeds sneller begint te gaan. Tofkes! Er werd nog even doorgetrokken richting hoofdkwartier van de Blowfield Bikers, de plezante hoek, en klaar was kees. Honger naar meer!

average : 33.2 km/u

distance : 47 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*